nov
25

Update status aanvragen

Alle achterstanden zijn de afgelopen weken verwerkt en de gebruikelijke beoordelingstermijn van 4 tot 6 weken is weer van toepassing. 

Als u enige tijd geleden een aanvraag heeft ingediend en nog geen besluit heeft ontvangen, horen wij dit graag op info@vanheumendesitter.nl of aanvragen@vanheumendesitter.nl

aug
30

Aanvragen, betalingen en mail

De afgelopen maanden hebben wij te kampen gehad met enkele 'digitale ongemakken'.

Het mailadres 'aanvragen@vanheumendesitter.nl', bleek niet toegankelijk. Hierdoor zijn veel van uw berichten niet gelezen. Inmiddels is het mailadres actief, maar is er ook een achterstand in de verwerking van mails en aanvragen.

Ook is er helaas een achterstand in de uitvoering van de betalingen, vanaf half augustus. Zodra dit in orde is, plaatsen wij een bericht op website. Excuses voor dit ongemak. 

Bij dringende vragen, vragen wij u te mailen naar: info@vanheumendesitter.nl.

De doorlooptijd van een aanvraag bedraagt momenteel circa 10-12 weken.

Er vindt een prioriteitstelling plaats m.b.t. de afhandeling van aanvragen. Aanvragen waarbij grote bedrag worden aangevraagd en meerdere fondsen worden aangeschreven (zoals voor rolstoelbussen en hulphonden) worden als laatste behandeld. 

jun
09

Behandeling aanvragen, mail en telefoon

Nogmaals wijzen wij u erop dat het mailadres: aanvragen@vanheumendesitter.nl, momenteel niet in gebruik is. U ontvangt wel een bevestingsmail via dit mailadres, mails met het besluit of een verzoek tot aanvullende informatie, maar inkomende mails worden niet gelezen. Het verzoek is om daarvoor het  info@vanheumendesitter.nl mailadres te gebruiken.

De telefonische bereikbaarheid blijft beperkt. Wij verzoeken u in eerste instantie bij vragen ons een mail te sturen. Indien de mail niet volstaat, kan er later telefonisch contact met u worden opgenomen. 

In de week van 13 en 20 juni is er een beperkte aanwezigheid en duurt het langer voor uw mail gelezen en beantwoord wordt.

 

mei
02

Actuele stand aanvragen

In verband met vakantie en een achterstand in de beoordeling van de aanvragen, blijft de termijn waarop u bericht krijgt over uw aanvraag, rond de tien weken nadat u de aanvraag heeft ingediend. In de vierde week van mei zullen wij starten met het behandelen van de aanvragen die eind maart zijn ingediend. Bij urgente situaties, verzoeken wij u zich tot andere fondsen te wenden. Indien deze fondsen negatief besluiten, kunt u een mail sturen naar info@vanheumendesitter.nl met daarin een heel duidelijke toelichting op de situatie en de urgentie ervan onderbouwen. Wij proberen dan binnen twee werkdagen uw mail te beantwoorden.