jun
09

Behandeling aanvragen, mail en telefoon

Nogmaals wijzen wij u erop dat het mailadres: aanvragen@vanheumendesitter.nl, momenteel niet in gebruik is. U ontvangt wel een bevestingsmail via dit mailadres, mails met het besluit of een verzoek tot aanvullende informatie, maar inkomende mails worden niet gelezen. Het verzoek is om daarvoor het  info@vanheumendesitter.nl mailadres te gebruiken.

De telefonische bereikbaarheid blijft beperkt. Wij verzoeken u in eerste instantie bij vragen ons een mail te sturen. Indien de mail niet volstaat, kan er later telefonisch contact met u worden opgenomen. 

In de week van 13 en 20 juni is er een beperkte aanwezigheid en duurt het langer voor uw mail gelezen en beantwoord wordt.

 

mei
02

Actuele stand aanvragen

In verband met vakantie en een achterstand in de beoordeling van de aanvragen, blijft de termijn waarop u bericht krijgt over uw aanvraag, rond de tien weken nadat u de aanvraag heeft ingediend. In de vierde week van mei zullen wij starten met het behandelen van de aanvragen die eind maart zijn ingediend. Bij urgente situaties, verzoeken wij u zich tot andere fondsen te wenden. Indien deze fondsen negatief besluiten, kunt u een mail sturen naar info@vanheumendesitter.nl met daarin een heel duidelijke toelichting op de situatie en de urgentie ervan onderbouwen. Wij proberen dan binnen twee werkdagen uw mail te beantwoorden. 

apr
25

Telefonische bereikbaarheid

Indien u telefonisch overleg wilt, gelieve eerst een mail te sturen naar: info@vanheumendesitter.nl. 

Onze telefonische bereikbaarheid is zeer beperkt, de mail wordt in ieder geval maandag en donderdag gelezen. 

mrt
14

Actuele behandelingstermijn aanvragen

Momenteel is er een achterstand in het verwerken van de aanvragen. Dit betekent dat we nu de aanvragen van eind januari en begin februari beoordelen. Indien er sprake is van urgente situaties kunt u zich wenden tot andere fondsen zoals een SUN in uw gemeente. 

mrt
08

Telefonische bereikbaarheid en mailadres

Voor vragen over ingediende aanvragen, kunt u mailen naar: info@vanheumendesitter.nl.

Het mailadres: aanvragen@vanheumendesitter.nl, is momenteel niet in gebruik. U ontvangt wel een bevestingsmail via dit mailadres, maar inkomende mails worden niet gelezen. Het verzoek om daarvoor het eerstgenoemde mailadres te gebruiken.

De telefonische bereikbaarheid is beperkt. Wij verzoeken u in eerste instantie bij vragen ons een mail te sturen. Indien de mail niet volstaat, kan er later telefonisch contact met u worden opgenomen. 

dec
31

Vernieuwde website en digitaal aanvraagformulier

Onze website is vernieuwd en vanaf vandaag is het mogelijk om digitaal een aanvraag in te dienen via ons aanvraagformulier. Lees de informatie op onze website. Via deze link kunt u een aanvraag doen: aanvraagformulier.